Ilirishtja dhe Shqipja

January 26, 2015 Gjenetika.com 0

Nga Prof. Eqrem Çabej Në shekullin e kaluar dhe në dhjetë vjetët e parë të këtij shekulli shqiptarët janë konsideruar përgjithësisht pasardhësit e ilirëve dhe Read More