Statistikat

Faqja e statistikave të Y haplogrupeve të Projektit Shqiptar të ADN-së, Albanian Bloodlines. (E fundit: 15 gusht, 2019)

VINI RE: Këta shifra janë bazuar nga mostrat e deritanishme të projektit. Sa më shumë shqiptarë të testohen në projektin tonë, aq më shumë këta shifra do të reflektojnë realitetin. Shpresojmë që edhe ju do të bëni testin e ADN-së për të ditur më shumë rreth origjinës suaj dhe njëkohësisht të kontribuoni në këtë projekt mbarëshqiptar. Për më shumë rreth testimit, klikoni >>këtu<<.

Gjithë të testuarit

Geg/Tosk

   

Sipas shtetit