Gashi

October 3, 2020 Arber Leku 0

Gashi është ndër fiset me banim të vjetër në krahinën e Tropojës dhe ka shtrirje të gjerë, jo vetem në Shqiperi, por edhe në Kosovë Read More


J-Y23094>Y82533

July 10, 2020 Flor Veseli 0

J-Y23094 është një ndër degëzimet kryesore brenda degës J-Z638 të haplogrupit J2b-L283. Mes nesh, është degëzimi i dytë i këtij haplogrupi për nga dendësia, pas Read More


E-Y93102 (Berisha-Sopi)

February 19, 2020 Flor Veseli 0

Përditësuar: Qershor 2020 Kohë më parë zbuluam që fiset Berisha dhe Sopi kanë prejardhje të përbashkët (http://www.gjenetika.com/fiset-berisha-dhe-sopi-jane-te-nje-gjaku/). Që atëherë, katër prej tyre nga secili fis Read More


1 2 3