J-Y21878>Cluster A

April 10, 2020 Flor Veseli 0

Një test i thellë (Big Y-700) nga haplogrupi J2b-L283. I testuari është pjesë i një klaster të paspecifikuar që kishim zbuluar kohë më parë në Read More


R-BY611>Z2705

July 12, 2018 Flor Veseli 0

Përmbledhje Grupi R-BY611>Z2705 rrjedh nga haplogrupi R1b-M269 dhe dega e tij, R-Z2103.  Është një ndër grupet specifike dhe kryesore mes nesh, me një shtrirje thuaja Read More


1 2 3