R-BY611>Z2705

July 12, 2018 Flor Veseli 0

Përmbledhje Grupi R-BY611>Z2705 rrjedh nga haplogrupi R1b-M269 dhe dega e tij, R-Z2103.  Është një ndër grupet specifike dhe kryesore mes nesh, me një shtrirje thuaja Read More


Fisi Hoti

November 24, 2017 Flor Veseli 0

Gjeografi Hoti është një zonë bjeshkore e Malësisë së Madhe në pjesën veriore të trojeve shqiptare që tani ndodhet nën administrimin e Malit të Zi. Hoti, një ndër pesë Read More


Ku të Testohem

August 27, 2017 Gjenetika.com 0

*Vizitor i nderuar. Projekti Shqiptar i ADN-së, Albanian Bloodlines, është i udhëhequr nga administatorë vullnetarë. Ne nuk punojmë për FamilyTreeDNA, YSEQ, ose ndonjë tjetër laborator Read More


1 2 3