R-BY611>Z2705

July 12, 2018 Flor Veseli 0

Përmbledhje Grupi R-BY611>Z2705 rrjedh nga haplogrupi R1b-M269 dhe dega e tij, R-Z2103.  Eshte nje nder grupet specifike dhe kryesore mes nesh, me nje shtrirje thuaja Read More