A ka dallime në mes Shqiptarëve Myslimanë dhe të Krishterë?

Spread the love

Shpesh i kemi dëgjuar propagandat Sllavo-Turko-Greke se Shqiptarët Myslimanë janë me prejardhje Turke dhe Shqiptarët e Krishterë me prejardhje Latine, Sllave apo Greke, por këtyre gënjeshtrave tanimë u erdh fundi.

Testet gjenetike dëshmojnë se jo vetëm se Shqiptarët Myslimanë e Krishterë nuk kanë dallime, por ata janë të gjithë me prejardhje nga linjat e vjetra Pellasgo-Ilire. Nuk keni nevojë të na besoni, por ne ju ftojmë që të verifikoni këtë deklaratë duke u testuar edhe ju. Keni rreth 95% shansë që ju i takoni linjave Pellasgo-Ilire të njohura në botën shkencore si : E-V13, R1b dhe J2b2.Spread the love